Zakład w Lidzbarku Warmińskim
Jakość produktów naszego zakładu docenili smakosze ryb w większości krajów Europy oraz w Ameryce Północnej.
Dzięki pracy i zaangażowaniu doświadczonych pracowników oraz sprawdzonym, najlepszym, źródłom surowców zapewniamy naszym odbiorcom najwyższą jakość oferowanych ryb.
Wdrożone w naszym zakładzie systemy HACCP, IFS, MSC i ASC oraz profesjonalizm naszej kadry zapewniają utrzymanie najwyższych standardów jakości produktów. Gwarancją utrzymania tychże standardów jest ciągłe monitorowanie procesu przetwórczego, regularne audyty, zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne oraz nadzór służb sanitarno-weterynaryjnych.
Kupując surowiec wyłącznie ze sprawdzonych źródeł oraz przestrzegając odpowiednich standardów procesu przetwórczego zapewniamy naszym produktom najwyższą jakość.
Rygorystyczne przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej, dobrej praktyki przetwórstwa oraz wdrożonych systemów kontroli jakości wynika z utrzymywania wysokiego poziomu polityki jakościowej Tahami Fish, co jest kolejnym gwarantem najwyższą jakości naszych produktów.
Produkty Zakładu Przetwórstwa Ryb Tahami Fish w Lidzbarku Warmińskim trafiają do sieci handlowych, restauracji, stołówek, lokalnych sieci dystrybucyjnych oraz centrów sprzedaży w Polsce, Niemczech, Francji, Holandii, Belgii, Szwecji, Danii, Szwajcarii, Austrii, Szwajcarii, Stanach Zjednoczonych, Kanadzie, Czechach, Rumunii, na Węgrzech, Litwie.
Numer zezwolenia weterynaryjnego dla naszego zakładu: PL28091801WE
Nr zakładu w rejestrze FDA: 12193378024